Kiegészítő berendezések

autómosó kiegészítők

Tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy egy mosóberendezésnél nagyon fontos a kiegészítő berendezések elhelyezése, ugyanis egy jó minőségű porszívó berendezés, törlőkendő automata esetleg egy egyedi illatgenerátor vagy egy hatékony gumifelfújó berendezés elengedhetetlen.

Kizárólag jó minőségű sav és vandálálló berendezésekkel foglalkozunk, melyek strapabíróak és a mindennapi használatot is remekül bírják.

A kiegészítő berendezésekkel tovább növelheti mosójának a forgalmát és az ügyfelek örömmel fogják az Ön mosóját választani, hiszen elégedetten fognak Öntől távozni, mert igazán teljes körű szolgáltatást kaptak.

porszívó berendezés autómosóhoz porszíó berendezés autómosóhozPorszívó berendezéseink, melyek az új öntisztító porszívók. Használatukkal nincs szükség folyamatos porzsák cserére, mert egy ülepítő rendszer segítségével, összegyűjti és tömöríti a felszívott koszt és folyamatosan raktározódik egy tartályban. Sav és vadálló kivitelben készülnek, a hosszantartó működésért.

törlőkendő autómata autómosóhozA törlőkendő automata berendezés segítségével, egyszerre 4 különböző fajta kendőt tudunk választani. Lehet ablaktörlő, műszerfal ápoló, antibakteriális és sima kendő, mely morzsolás álló, nem szakad el.

A leillatgenerátor autómosóhozgújabb berendezés, az illatos járművek megoldására. 4 fajta, különböző illatanyaggal, melyet az autó belsejének az illatosítására.

gumifújó berendezés autómosóhozGumifújó berendezésünk, strapabíró rozsdamentes acélból készült, megvastagított házzal és speciális, kalibrált műszerrel, mellyel pontosan tudjuk a járművünk kerekeit felfújni.

Ideális szövet és műanyag szőnyegek tisztítására, amelyek hossza max. 55cm lehet. A mosó a pedál lenyomásával indítható. A berendezést elektromos érme elfogadó rendszerrel látta el a gyártó. A fagymentesítő biztosítja a rendszer folyamatos, téli-nyári működését. Az LT 400B baktérium ölő vegyszert kever a mosófolyadékba, ezzel fertőtleníti a szőnyegeket.

Az U2011 porszívóra épülő kombinált berendezés kiegészítőként tartalmazhat vagy egy kerékfújó berendezést nyomásmérővel, vagy egy 1 szagmintás autóillatosítót, vagy mindkettőt egyszerre.
Az U2011 egy fejlett, elektronikus pénzkezelő, és porszűrő rendszerrel ellátott termékcsalád.
Letisztult dizájn, lekerekített formavilág jellemzi. Modern, öntisztító filterrel ellátott porszűrő rendszere egyedülálló kényelmet nyújt karbantartójának.

Karbantartás: az öntisztító filter nem igényel tisztítást, csak a porgyűjtőt kell 15 naponta kiüríteni. A filtert 8 havonta érdemes cserélni.

Kapható fekete ABS, és Rozsdamentes acél fedél borítással is.
Az ajtó elé helyezhető 2 keresztpánt még vandál biztosabbá teszi a berendezést.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet