A Cleano Tisztítástechnikai Kft. 2011 óta működik Magyarországon, a professzionális tisztítástechnika szakértőjeként, ma már több, mint 150 elégedett ügyfelünk van, mind a mosóberendezések, mind az autókozmetikák vonalán.

Megodást nyújtunk Önnek, 

+ Ha teljes körű szolgáltatást akar kapni a mosóberendezések területén, ugyanis az egész folyamatot kézben tartjuk a berendezés kiválasztásától kezdve a tervezés, engedélyeztetési folyamatokon át a gépek beüzemelését és folyamatos szervízelését is biztosítjuk. 

+A mosóberendezésekhez hatékony tisztítószereket kínálunk, hiszen egy jó mosónak a technika mellett a megfelelő vegyszer a kulcsa, hiszen egy jól megválasztott illatos sampon vagy egy figyelemfelkeltő, egyedi színes hab folyamatosan visszatérő, elégedett ügyfeleket fog eredményezni. 

+ Számunkra nagyon fontos, hogy igényes, dizájnos legyen az Ön mosóberendezése, hiszen így az ügyfelek is szívesebben fogják Önnél elkölteni a pénzüket. Mi ehhez a gyári elegáns váz szerkezet mellett, vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is, mellyel olyan mosóberendezése lesz, amilyenre Ön vágyik. 

+  Ha egyedi elképzelése van, újat akar létrehozni, más akar lenni, mint a többi, akkor forduljon hozzánk! 

Termékeink és szolgáltatásaink: 

+ Önkiszolgáló autómosóberendezések

+Kefés kamion, busz, tankermosó berendezések

+ Mobilmosó berendezések

+Kiegészítő berendezések

+ Autóápolási termékek

+ Tervezés

+ Engedélyeztetés

+ Környezetvédelmi Felülvizsgálat

+ Szervíz szolgáltatás

Célkitűzéseink: